Kérdés:
Hogyan működik a fegyverek "elemi" károsodása a "fizikai" képességekkel?
user1032613
2014-05-27 23:28:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tegyük fel, hogy van egy fegyverem, amely 1000 (fekete) és 1000 arcán sebzést okoz, és olyan készséggel használom, amely a készségleírásban „Fizikai” felirattal rendelkezik. És van néhány felszerelésem, amely azt mondja: "A fizikai képességek 20% -kal több kárt okoznak." egy arcán káros forrás, annak ellenére, hogy minden képességem fizikailag mondja. Ez aggodalomra adott okot, hogy a „fizikai képességek 20% -kal több kárt okoznak-e”.

Ezután kísérletet tettem egy barátommal PvP (verekedő) módban. Barátom felszerelt egy amulettet, amely megakadályozza az arcán okozta károkat és meggyógyítja magát. Ezután használtam az említett fizikai készséget az arcane fegyveremmel - és ő némi sérülést okozott és meggyógyított, ami azt sugallta, hogy a "fizikai" képességemnek volt fizikai és arcán alkotóeleme.

Tudja valaki, hogy pontosan hogyan a kárt kiszámítják? Pontosabban, hogy a "fizikai készségek 20% -kal több kárt okoznak" a maximálisan?

Rövid válasz: A legtöbb fizikai készség nem változtatja meg a fegyver fizikai / elemi frakcióit, ezért a + fizikai bónusz csak a kár egy részét érinti.Vannak olyan fizikai készségek, amelyek (főleg Monk), amelyek kifejezetten fizikaivá alakítják a fegyverek károsodását, mint az elemi képességek.Várjuk meg, hogy valaki megfelelően válaszoljon a készségek listájával.
@OrcJMR Köszönöm.Mint teszteltem, az általam használt fizikai készségeket egyértelműen két részre osztották, de a bónusz felszerelés szövege: "A fizikai készségek 20% -kal több kárt okoznak".Kíváncsi vagyok, hogy ez a képesség még mindig fizikai készségnek számít-e.Ha a megfogalmazás "A fizikai károkat 20% -kal növelik", akkor valószínűleg csak a fizikai összetevőn dolgozik.
Nos, mint gyors tesztet, kivittem a WD háziállatát forogni.Van egy végzethordója 2259 átlagos dps-vel (amelyből a többség hideg van), amit felcseréltem egy olyan mennydörgéssel, amelynek 2230 átlagos dps-je van (ebből az egész kár fekete), és a kedvenceim lényegesen több kárt okoznak az esedékes doombringerrel+ 17% -os fizikai képességi sérülésmódosítóhoz.Tehát, legalábbis a fétis hadsereg számára, a számításhoz a fizikai sérüléseimet fizikai fizikaira konvertálom.
Egy válasz:
Wikwocket
2014-06-18 02:12:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A fizikai képességek kicsit másképp működnek, mint az Alapszintű készségek . Itt van a jelenlegi megértésem a különbségről:

Normál esetben egy elemi készség (pl. Arcán) használata a készségből származó összes kárt az adott elemre konvertálja. Ezt követően olyan statisztikák módosítják, mint az "Arcane készségek 20% -kal több kárt okoznak."

Itt van egy félhivatalos bejegyzés a működéséről:

A fizikai képességek kicsit másképp működnek. Egyes fizikai képességek a sérüléseket a fizikai típusokká alakítják, mások nem, mások pedig csak a fizikai károsodásokat. Ha van egy fegyvere, amelynek elemi sérülése van (pl. Arcán), ezek a képességek még mindig lehetővé tehetik az arcán károsodás átélését. A kár fizikai részét befolyásolja a "Fizikai készségek + XX% kár" stat, és a kár elemi részét befolyásolják az elemi emlékeztető / immunitás statisztikák, például a barátod amulettje.

Nincs hivatalos forrásom a fizikai készségekről, de íme néhány beszélgetés:

Itt van információ arról, hogyan lehet megtudni, hogy egy adott fizikai varázslat konvertálja-e a sebzéstípust fizikaira:

Hacsak egy készség az eszköztippben kifejezetten nem mondja ki, hogy fizikai sérülésekkel foglalkozik, örökli a fegyver elemét. Az Elemental bónuszoknál ez azt jelenti, hogy a fizikailag felsorolt ​​készségek egy része elemi bónuszt kap, amely attól függ, hogy melyik elemet viseli a fegyvere.

Például a Multishot / Full Broadside fizikai készségként szerepel , de valójában nincs veleszületett eleme. Ennek eredményeként, amikor a hidegkárosodásommal együtt használom, a Windforce károsodását a hideg elemi bónuszok növelik.

Forrás: http://diablo.incgamers.com/forums/threads/request-for-elemental-and-skill-clarification.852649/, http: // us. battle.net/d3/en/forum/topic/11986398679

Nem találok hivatalos megerősítést arról, hogy ez igaz minden olyan fizikai varázslatra, amelyek szó szerint nem mondják „fizikai kár” "az eszköztippben, de ez a leghatározottabb válasz, amit eddig találtam.

Feltételezem, hogy még nem találtál listát arról, hogy mely készségek konvertálhatók, és melyek még nem?
@z' Nincs listám, de találtam és hozzáadtam egy ígéretes linket a megmondás módjára.Kipróbálásra lehet szükség annak megerősítéséhez.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...