Kérdés:
Milyen előnyökkel jár az összes munkavállaló összegyűjtése a bal vagy a jobb szélső ásványi csomópontra?
pwny
2011-06-22 02:05:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy látom, hogy sok SC2 profi az összes dolgozóját a bal vagy a jobb oldali legszélesebb ásványi tapaszra gyűjti.

Milyen előnyei vannak ennek, ha összehasonlítjuk a középső tapadással, vagy ha megváltoztatjuk a gyűlési pontot játék közben?

Köszönöm.

Kettő válaszokat:
tenfour
2011-06-22 02:52:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nem igazán balról vagy jobbról szól. A játék kezdetén a hatékonyság ról van szó, a nexus / keltető / parancsnoki központ távolságától függően. Ha alaposan megnézi, láthatja, hogy egyes ásványok közelebb vannak a nexushoz, mint mások. Például az alábbi képernyőképen:

mineral

A legalsó ásványi anyag tapasz közelebb van a nexushoz, mint a második a fenékig. valamivel jobb jövedelmet eredményez, ha a munkavállaló a szorosabb folton van, mint a másik. Tehát gyűjtsön egy szoros javítást .

Ezenkívül mikrózhatja dolgozóit, hogy párosítsanak szoros javításokat, ahelyett, hogy egy dolgozóra kiterjedő javítást terjesztenének, beleértve a távoli javításokat . Alapvetõen válasszon ki egy olyan dolgozót, akiről tudja, hogy egy távoli ásványi tapaszon bányászik, és kézzel kattintson jobb gombbal egy közeli ásványi foltra. Ha a szoros javítás elfoglalt, kattintson a spamre, amíg bányászni nem kezd.

Kicsit előnyös beállítani a gyűlési pontot nem használt ásványi foltokra . Az sc2 működésének módja, amikor a dolgozó ívik, a rally pontra lép, majd bányászni kezd. Ha a gyűlési pontot egy elfoglalt ásványi tapaszra helyezik, akkor a munkavállaló elköltözik, hogy megkeresse egy üres foltot. Ha a gyülekezési pontot egy már megüresedett javításra állítja, akkor a munkavállaló időt spórol meg azzal, hogy ilyet kell keresnie. Ahogy az ásványi anyagai telítődnek, okosabbnak kell lennie, mert nem lesznek üres foltok. Megpróbálhatja a gyűlési pontot egy olyan javításra állítani, ahol úgy látja, hogy a munkavállaló csak a kész bányászatról szól.

Később, mivel az összes közeli ásványi foltod telített, valamivel jobb ralizni az ásványmező középső foltjára . Képzelje el például, hogy a legfelsõbb patch-re gyûlne. Egy új szonda ívik, átkerül a legfelső ásványi tapaszra, de már telített. A szonda ezután egy ingyenes foltra költözik - potenciálisan egészen az ásványmezőn át. Ha a középső javításig gyűlt össze, akkor az újonnan kikelt szondák az ásványmező méretének legfeljebb a felét fogják megtenni. amikor szó szerint nincs más tennivaló a játékban, általában a legelején.

Személy szerint azért szoktam ilyesmit csinálni, mert az agyam minden alapot megkap, hogy minden lehetséges előnyt megtaláljak. Csak ne hagyja, hogy bármi elvonja a játék fontos döntéseitől. Például, ha megpróbálja a munkavállalót egy szoros helyre futtatni a játék első visszatérő útján, az késést okozhat a 2. munkás megszerzésével.

Most teszteltem ezt, és azt tapasztaltam, hogy a szoros foltból történő bányászat egy távoli tapaszból percenként további 5 ásványi anyagot eredményez munkavállalónként. De a szoros foltok kibányászására irányuló erőfeszítések és az ott dolgozó munkavállalók mikrohullámú bányászati ​​ideje valójában ezt szinte semmilyen nyereségre csökkenti. Kb. További 5-10 ásványi anyagot kapok a játék első percében azáltal, hogy a legjobb dolgozóm mikrot teszem meg (szemben azzal, hogy nem teszek mikrót és egyáltalán nem osztok dolgozót). Ez a már eleve apró előny tovább csökken, mivel a bányászat telítődik.
Soup
2011-06-22 02:35:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"A munkavállalók megosztása" kissé javíthatja gazdaságát, bár folytatódik a vita arról, hogy elegendő-e ahhoz, hogy megérje.

Az l46kok elmagyarázza a TeamLiquid leggyakoribb módszerét fórumbejegyzés "Munkavállalók felosztása & javítása a bányászat hatékonyságában." Ez a módszer biztosítja, hogy dolgozói a lehető leggyorsabban megkezdjék a bányászatot anélkül, hogy másik ásványi tapaszra költöznének.

enter image description here

Ezt követően a munkavállalói gyűlési pontot gyakran a legközelebbi ásványi foltra állítják.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...