Kérdés:
Mit csinál a Mad Moxxi borravalója a Sanctuary-ban?
Elpezmuerto
2012-09-19 05:28:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mit csinál a Mad Moxxi borravalója a Sanctuary-ban? 100 vagy 1000 dollárt adhat neki.

Ha van felesleges pénzed, akkor nem javaslom a bukását, mivel a fegyverek nem olyan jók. Ehelyett játsszon a játékgépeivel. Ezzel fegyvereket és Eridiumot nyerhetsz. Ezt használtam az összes eridiumom maximalizálására a játék elején. Tehát most 27 táskahelyem van, teljes lőszer kapacitás ... stb
De mi van a [Mad Moxxii jó tapintásával] (http://youtu.be/jbZ44RCpOpc)? A játékgép eridiumot és néhány jó fegyvert tartalmaz, de a Moxxii-nak sok csak szórakoztató fegyvere van.
Ez a kérdés "Hányszor kaphatja meg a Moxxi jó / rossz érintésű fegyverét?" Lehet, hogy a http://gaming.stackexchange.com/q/86125/27963 éjszaka is ide tartozik.
öt válaszokat:
Wolf
2012-09-27 20:33:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teljesítmény és fegyverek. (Nincsenek forgatókönyvek.)

A "Sugar Daddy" teljesítmény együttesen felajánlott 10 000 dollárnál jár. Megtakarítás nélkül kiléphet a játékból, hogy megőrizze az eredményt és a pénzét.

A Moxxi átad két fegyvert (és ezek változatát):

A Rossz érintés 5k és 20k között, a Jó érintés pedig 10k és 50k között vált ki (1000 dollár növekmény esetén). Ez az összeg véletlenszerű lehet - a jelentések nem meggyőzőek.

Visszatérhet (vagy újratöltheti) a Sanctuary-t további Good Touch-okért, de állítólag csak egy Bad Touch létezik játék közben. A változatok (pl. "Guileless" és "Impetuous") statisztikája általában alacsonyabb. A fegyverek szintje a történet előrehaladásához szükséges. Bármikor újraindíthatja a játékot az utolsó mentéskor, ha nem tetszik az eredményei.

Miss Moxxi's Good Touch

Többször is megszerezheti a fegyvereket? Ha folyamatosan adakozol?
Hm nem hiszem, hogy a $ összeg megfelelő lenne. Úgy tűnik, véletlenszerűen adja a fegyvereket, amikor 100 dolláros számlákkal spamelsz neki. Többet kaptam, és szinte biztosan kevesebb, mint 5 ezret fizettem, miután 100-ra váltottam
Megjegyzendő, hogy egyetlen előtag sem csökkenti határozottan a sebzést.Az értelmetlen kivon egy kis kárt a lövedék sebességének hatalmas növekedéséért.Ez nagyon kedvező, figyelembe véve Maliwan lassú golyóit, még inkább a plazma görgőknél.
És mivel Moxxi fegyverek, meggyógyítanak.
Nicolas Champagne
2012-09-19 05:46:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

10000 dollárjának eldöntése eredményt ér el.

Két fegyvert is ad neked, nagyon szépeket is!
Ez a válasz helytelen. Nincs jelenet, és nem sorolja fel azokat a fegyvereket, amelyek jutalomként kaphatók a magasabb hegyszinteken.
Az @bwarner Answer frissítve lett, hogy eltávolítsa a helyszínekről szóló hibás részt.
anon
2012-09-21 13:30:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Két fegyvert szereztem. az első 20 000 dollárért azt mondja, hogy nem a kedvence, majd 50 000 dollárnál a kedvenc fegyvere, és hogy felhasználja, hogy miért

Warface
2012-09-23 20:22:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

E link szerint, ha 15 000 $ tippet ad neki, kaphat egy rezgő pisztolyt, amely a 2. vezérlőt állandóan rezegteti a hölgyek számára: D

Megjegyzés: 2 fegyvert kaphat: a Moxxi jó érintését (a fent leírtak szerint) vagy a Moxxi rossz érintését, amely nem rezeg.

Miért csak a hölgyeknek? : D
Ez a legviccesebb megjegyzés, amit eddig olvastam
Matthew Piziak
2012-09-21 00:10:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az első alkalommal, amikor 10000 dollárt ad neki, csak egy eredményt és egy rossz rangot kap. Minden további alkalommal, amikor bocsátasz neki 10000 dollárt, kapsz egy fegyvert - általában nagyon jó.

Több mint 2 fegyver van?
Nem tudom. Azt hiszem, idő előtt feltételeztem. Az első kettő után abbahagyta a fegyverek beszerzését?
Minden, amit olvastam, csak kettő van.
a fegyver szintezett fegyver? Azaz. megéri várni a borravalón, amíg max szinten nem lesz?
Az első 10000 dolláros tipp után a szintemen megszereztem a Badass Rank, Achievement és egy lila fegyvert. Akkoriban a 12. szint körül voltam.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...