Kérdés:
Kapok valaha XP-t a párttagom megölése miatt?
jzn
2012-04-22 13:03:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hallottam xp "Nincs megosztva" a D3 partikban, de kinek adják?

Ha egy tucat szörny van a képernyőn, mindegyik 100xp értékű, és a párom megöli őket némi nuke-val (amíg tétlenül nézem) kapunk 1200xp-t?

Ha igen, és megöli ugyanazt a szörnyeteget, amíg én nagyon távol vagyok, akkor is megkapom az xp-t?

Kettő válaszokat:
Wolf
2012-04-22 20:52:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az XP párhuzamos minden párttag számára a gyilkosság "másfél képernyőjén" 1 , mintha minden tag megkapta megölik magukat. (Bár minden párttag a helyszíntől függetlenül megkapja a quest-end XP-t.)

Ez egy eltérés a Diablo 2 től, ahol az XP szó szerint fel volt osztva a párttagok között.

Példádban igen, mindegyik kapna 1200 XP-t, de nem, ha messze van ("másfél képernyő").

Tehát azt mondod, hogy az xp minden párttag számára egyedi, max. Másfél képernyő hatótávolsággal, jól értem ezt a logikát?
Igen, azonos, amíg a gyilkosság hatótávolságán belül tartózkodsz
A "másfél képernyő" mérete valamilyen játékon alapul, vagy a játékos felbontásától függ?
Játék közben, de ezt a durva becslést Bashiok, a Blizzard CM adta. Ha azt szeretné, hogy tisztázza, közvetlenül megkérdezheti tőle
Ne feledje, hogy a + gyilkolásonkénti + bónuszok ** nem duplikálódnak. Barátommal keményen játszottunk, én 10-es szinten, ő pedig 1-nél. A felzárkózáshoz egy csomó + exp bónuszt adott, miközben nekem nem volt. Bár mindig összetartottunk, és soha nem haltunk meg, mire a 20. szintre kerültem, megelőzött engem.
bwarner
2012-04-22 16:50:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amíg ugyanazon a területen tartózkodsz, ahol a gyilkosság bekövetkezik, mindannyian megkapod a teljes élményt a gyilkossághoz. Úgy gondolom, hogy a nem osztás arra a tényre utal, hogy nem osztják el a játékosok számával.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...