Kérdés:
A női Wii Fit Trainer sérüléke még mindig kisebb, mint a férfié?
scohe001
2019-01-29 20:41:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Smash 4-ben egy barátnő, aki szeretett játszani velük, mind a női Wii Fit Trainer modellje, mind a hurtbox kisebb volt, mint férfi társa.Ez egyértelműen előnyössé tette a karakter női változatának lejátszását.

A modellek azonban méretüknél sokkal közelebb néznek ki az Ultimate-ben.Profi szinten senkit nem láttam férfi Wii Fit játékban (bár több női Wii Fit játékot is láttam), de lehet, hogy ez csak a preferencia.Van-e még különbség a fájdobozaikban?

Meg kell adnia egy forrást annak az állításának, hogy az SSB4-ben a két jelmez különbözik egymástól, mert gyorsan belemerültem a fájlokba, és nem találtam semmi ilyesmit.
@Toomai huh.Barátom (aki a Wii Fit játékot játszotta a Smash 4-ben) mindig elmondta ezt nekünk.Ha ez valóban így van, akkor "a [bizonyítékok] alapján úgy tűnik, hogy ez nem volt a Smash 4-ben szóval, tehát valószínűleg az Ultimate-ben sem" lenne teljesen jó válasz!
Egy válasz:
MBorg
2019-01-31 07:13:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Smash játékokban nincs versenybeli különbség a női és férfi Wii Fit edzők között - a különbségek pusztán esztétikusak. A Smash 4 és az Ultimate Wiki oldalak nem tartalmaznak különbségeket - ha lennének különbségek, megtennék. Ez vonatkozik a Villager, Robin, Corrin és Inkling nemekre, valamint az Olimar / Alph és a Bowser Jr / Koopalings alternatív jelmezére is.

Sakurai kijelentette, hogy a karakterek közötti változtatások, amelyek esztétikusabbak és különböző tulajdonságokat tükröznek, külön karakterhelyet indokolnak, pl. echo harcosok. Nincs különbség az attribútumokban = nincs külön karakterhely. Például az őszibarack és a százszorszép között a Smash Ultimate egyetlen tulajdonságkülönbsége kissé eltérő fájltartó dobozok bizonyos animációk során.

SZERKESZTÉS: Toomai szerint mechanikailag nem lehetséges, hogy a különböző jelmezek különböző slágereket / sérült dobozokat kapjanak. Karakterenként csak egy moveet fájl található (amely ezeket az adatokat tartalmazza). Sok egyéb dolog lehet jelmez-specifikus, de nem ez.

Itt jegyzem meg, hogy valójában mechanikailag nem lehetséges, hogy a különböző jelmezeknek különféle találati / fájllá változóik legyenek, mert karakterenként csak egy mozgatáskészlet-fájl van (amely ezeket az adatokat tartalmazza).Egy csomó egyéb dolog lehet jelmez-specifikus, de nem ez.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 4.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...