Kérdés:
Hogyan lehet megakadályozni, hogy az Ezüsthal tömbökbe olvadjon
James Of Da Peach
2014-02-09 12:02:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A normál Minecaft-ban, a gamerulák változása nélkül, az ezüsthal képes összeolvadni a meglévő kővel, kőből készült téglával vagy macskakövessel, hogy ezt a tömböt tojástömbjévé alakítsa.

Ha ezüsthalat használnék egy kalandtérképen, de megakadályoznám, hogy az ezüsthal „visszahegedjen” a blokkokba, hogyan tenném ezt? (Már kipróbáltam a gamerule mobGriefinget)

Négy válaszokat:
fredley
2014-02-09 14:16:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nincs mód arra, hogy megakadályozzuk az ezüsthal bejutását a blokkokba (bár számomra úgy tűnik, hogy ezt a mobGriefing segítségével kell megakadályozni, esetleg javasolhatja?). Nem tudom, hogy ez megfelelő-e, de lehetséges megoldás az, ha a nehézséget békés helyzetbe hozzuk. Aztán, ha az ezüsthalak ívnak, azonnal újból ívnak.

Ezután is állítólag egy börtön stílusú tömegharc játékról van szó. Tehát békés nem tenné. Hol javasolnám a funkciót?
3Jade3green3
2016-06-15 14:00:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

az ezüst halak nem válhatnak szörnyetojássá (mint a tömb).Ezt kipróbáltam, és működik, remélem, ez segít!sajnálom, ha valamilyen oknál fogva nem működik.

De ha megtámadod, az összes máris szörnyeteg tojás elpusztul, és az összes ezüsthal megtámad.:) Valószínűleg az a helyzet, hogy ne veszítsük el az épületet.
Ezüst nem mehet be a szörnyetojásokba, mert _ már benne vannak _ a szörnyetojásokban.Ez valóban nem segít.
_Valójában_, azt hiszem, ez jobb, mint azt mondani, hogy ez nem lehetséges.Ez minden bizonnyal megvalósítható megoldás egy olyan helyzetben, amikor az ezüsthalat nem érik el.
Silent TV 101
2019-10-21 00:22:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tudom, hogy elkéstem, de bárkinek ugyanaz a problémája, használhat lépcsőket és födémeket, mivel nem tudnak beleolvadni és kőre vagy téglára hasonlítanak

Excalibur 11
2019-10-21 12:36:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha kalandtérképet készít, akkor ennek legegyszerűbb módja mindenképpen a szörnyeteg tojástömbök használata, mindaddig, amíg kaland módban van, és a tömeg bánata ki van kapcsolva, az ezüsthal nem fog kitörni.

TA jobb módszer Az födémek, például kőtéglák vagy kő, vagy akár macskakövek rétegezése lenne.Ez ugyanolyan megjelenést kölcsönöz, mint egy teljes tömb, de az ezüsthal nem számít olyan tömbnek, amelybe belefúródhat, így ez a legjobb módja annak, hogy megakadályozza a sorjázást.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...