Kérdés:
Mi a legjobb módszer a stalkerek megölésére?
Anto
2012-12-19 07:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

360 fokos "különleges érzékükkel" (nem biztos abban, hogyan kellene nevezni) ezeket a kis gazembereket elég nehéz megölni. Lehetséges-e megölni őket ninja felszereléssel (pl. Csapda vagy külső halálos elem nélkül)?
A lopakodó gyilkosságok nem működnek rajtuk, és nem tudom kiütni őket: kikerülik a legtöbb slágeremet.

walking stalker

Kettő válaszokat:
agent86
2012-12-19 08:20:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha megpróbálsz karddal harcolni egy Stalker ellen, az öngyilkosság. Sajnos a lopakodó gyilkosságok szintén hiányoznak, amint megjegyezted.

Sokféle halálos Ninja felszerelés használható egy Stalkerben, de a kedvencem valószínűleg a Hisomu Terror Dart. Könnyű ezzel távolról eltalálni őket és észrevétlen maradni.

Ne feledje, hogy visszatérhet bármelyik felszerelésválasztó helyre (amelyet egy zászló jelöl), hogy újratöltse a halálos felszerelést. Ha elakadt egy olyan területen, ahol sok őr van, ez igazi életmentő lehet, és a többszöri visszatérésért nincs büntetés.

Ugyanakkor számos olyan hely van, ahol korlátozott felszereléssel rendelkezik, és Stalkerekkel kell megküzdenie. Több helyen csak a nem halálos bambusz dart lesz a felszerelésed. Ebben a helyzetben a legjobb, ha olyan helyre állsz, ahol tudod, hogy csapdát állítasz, ha rossz irányba teszel egy lépést, majd egy dartot dobsz a Stalkerre. Akkor meneküljön biztonságos távolságba. A Stalker el fog jönni, hogy kivizsgálja, kicsit elkalandozzon, keressen téged, és elindítsa a csapdát, és ténylegesen öngyilkos lesz. Dartot is dobhat a függő bombákra, hogy a földre döntse őket a Stalker járőrösvényén, és azok közvetlenül felettük halnak meg és meghalnak.

Mindezekkel együtt a leggyakoribb stratégiám a Stalkerek ellen az elkerülés. Figyelje a járőrök útját, és nyílást találhat, amely észrevétlenül elúszik. Annak ellenére, hogy egy érzékelő gyűrű van körülöttük, nem tudják észlelni, amíg rejtekhelyen tartózkodik. Használhatja a kampós kampóját és a különféle rejtekhelyeket, gondos időzítéssel együtt, hogy elkerülje a játék Stalkereinek nagy részét.

Asad Saeeduddin
2014-08-27 04:11:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amellett, hogy az agent86 megemlítette, lehetséges a Stalkers leütése a Rising Snake pörgetéssel (fel + támadás) is. Ez halálra nyitja a stalkert eleséssel vagy egy paraszt halálának megölésével. Azonban vegye figyelembe, hogy a Stalkers csak minden harmadik leütéskor lesz hajlamos ezekre.

Ez a megközelítés kevésbé érzem magam "csalásnak", és különösen örvendetes az Út játékakor. a Csend. Egyszerűen sprinteljen fel a stalker mögé, és végezzen egy pörgetést (fel + támadás), hogy ledöntse, miközben még mindig megdöbbent. Ezt még kétszer meg kell ismételnie, amint a stalker feláll (ismét meglehetősen könnyű a centrifugával). Ha a stalker kellően hosszú esést szenved a harmadik rúgása után (pl. Egy párkányról), az meghal, és jutalmat kap egy "csúszópálya" ölésért.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...