Kérdés:
Mit kapok az edzőtermek tartásáért?
Sterno
2016-07-19 17:49:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eddig a környékem tornatermei olyan gyakran megfordultak, hogy a jutalmak begyűjtésekor egyszerre csak egy edzőtermet tarthattam.Tudom, hogy egyetlen tornaterem jutalma 500 csillagpor és 10 érme.

Ez a jutalom lineárisan skálázódik több tornateremmel, vagy más előrehaladást követ?Azt is hallottam, hogy valamiféle bónusz járhat az edzőterem edzésénél több mint egy napig, de még nem sikerült.Van-e bónusz ezért (vagy bármilyen más bónusz)?

A [Pokemon go, tornaterem, érmék] lehetséges másolata (http://gaming.stackexchange.com/questions/275470/pokemon-go-gym-coins)
Ez az edzőtermek visszaszerzésének időzítéséről szól.Nem kérdez rá a kifizetési struktúrára.
a szál hozzászólásai és válaszai nem szólnak más bónuszról, így nincs.mint már tudja, minden nap (500 csillagpor és 10 érme) x pokemon védő tornaterem
Láttam valamit a reddit / r / pokemongo oldalon (most nem találom a linket), amely említést tett arról, hogy bónuszt kap, ha egy napnál hosszabb ideig tart tornaterem, ezért megpróbálom kideríteni, hogy ez igaz-e vagy BS.Úgy hangzik, hogy valószínűleg BS volt.
@sterno milyen bónusz?a védő bónusz extra része vagy valami más?
még soha nem olvastam ilyet ...
Extra érméknek hangoztatták.De nem voltak konkrétumok.Jobban bízom a válaszában, mint a redditben, de ez részben felvetette a kérdésemet.Ezt, és ha nem lineárisan méretezzük, nagyobb értéket láttam volna abban, ha több tornatermet próbálok ki.
Az @Sterno protip: olyan tornatermeket szerez be, amelyek autóval nem érhetők el, még akkor sem, ha ez 10 másodperces séta.Sokkal ritkábban veszik át őket.
Négy válaszokat:
Aequitas
2016-07-19 18:03:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A jutalom lineárisan skálázódik: 500 por és 10 érme tornateremenként, legfeljebb 5000 por és 100 érme / védő bónuszgyűjtemény.Gyűjtheti a védő bónuszát, ha legalább 21 órája korábban nem gyűjtött be.

Több napig edzőtermet tartottam, és a védő bónusz összegyűjtésekor nem láttam semmiféle bónuszt.Talán van egy XP bónusz, vagy valami, de még soha nem láttam a folyóiratban, ezért kétlem, hogy létezik.

AussieTrainer
2016-07-23 07:45:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jelenleg a 10. szintű edzőterem királya vagyok, és nagyjából 27 órája vagyok. A szokásos 10 érmén és 500 csillagporon kívül nem kaptam bónuszt.Tehát egy edzőterem 24 órás tartása csak különleges érzéssel tölt el, és ennyi.

Sam
2016-07-27 12:43:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nyilván be kell mennie a "Shop" -ba, és a jobb felső sarokban lévő pajzsra kell kattintania.Ezután 21 óránként gyűjthet egy védőbónuszt ettől a ponttól kezdve. Most nincs Pokemon az edzőtermekben, így nem tudtam ezt kipróbálni

isamu
2016-07-29 09:50:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aznap tornatermeket tartottam, és van egy pajzs, amelyről holmikat gyűjthet a boltban.2000 port és 40 érmét kaptamEzt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...